Kell hozzá:
- egy adag figyelmetlenség
- egy adag fudriság.
- 1 lapító
Elkészítése:
Sakkor úgy készül a pirított lapító, hogy az ember (igen, mert a nő is ember NA mióta így megemancipáltuk magunkat!!! - és ezt csak a miheztartás végett mondtam) odateszi főni a vacsora alkotó elemeit. És miközben várja, hogy a víz végre lobbanjon fel, a lapítón odakészíti mondjuk a felszeletelt murkot. De figyelmetlenségében túl közel tolja a lapítot a másik égőhöz, amelyen természetesen teljes erővel ég a gáz... amikor arra lesz figyelmes, hogy füstöl a lapító hirtelen elrikkantja magát, hogy "b@sszus!!!" majd másodpercek töredéke alatt elkapja a lapítót, mielőtt az még lángra kap.
Ezután következik, hogy hú na ezt is megúsztam, de szerencsés egy perszóna vagyok, meg máris vigyorogni kell és sebesen rohanni a fotógépért mert azonnal leesett a tantusz, hogy megint készítettem valami exotikusat.
Íme a végeredmény:

No comments:
Post a Comment