Namármost marhára éhesen vagy sem, a reggelit általában el kell készíteni. Amíg ez megvan kopognak a szemeim össze vissza, meg korog a gyomrom is, úgyhogy kérem értékelni ezen fotókat mert az éhes halóvány és sápadt művészlelkem nagyon megszenvedett értük. Ja pardon. Az éhes gyomrom.
Sakkor következzen a szendvics.
[gallery orderby="post_name"]
Természetesen az egész egyszerű és pillanatok alatt megvan és még semmi extra sincs benne.
Kell hozzá:
- rozskenyér (olyan száraz akármi) vagy rendes kenyér, de mint már mondtam én olyant nem eszek.
- feta sajt
- szalámi
- paradicsom
- és uborka
- majonéz lájt (opcionális)
Elkészítése:
Megkenegetni a kenyeret, rápakolni a felszeletelt szalámit, paradicsomot uborkát tetszés szerint, meglöttyinteni egy kis majonéz light-al oszt annyi. Ugye nem kell ehhez sok ész? Bevallom ennek az ételnek a fotózása 3x annyi időt vett igénybe mint az elkészítése.... Ráadásnak még fotóztam Hanoi Tornyait, Uborkafelhőkarcolót vagy másik nevén Kukorica a csúcson-t, és a kolozsvári új Ion Moina stadionnak egy tervet készítettem. Nem adom ám lejjebb!
*nincs is semmi rossz ebben a marhára kifejezésben, de gondoltam így költőibb lesz a mondatom...
Egy gasztroblogger nyugodtan lehet MARHÁRA éhes. Egyen marhát reggelire, oszt elmúlik.
ReplyDelete