Sunday, 14 June 2009

Giliszták, hernyók, kukacok egy horvátországi vendéglőben

Olvasom az újságban:

"Különleges étterem várja vendégeit Horvátországban: földigilisztákból állnak fő fogásai. A zadari vendéglő környezetbarát, ételeinek alapanyagát maga termeli.
Étlapján egyebek közt cérnametélt helyett gilisztával gazdagított leves és frissen sült kukac szerepel, a desszertek közül pedig kiemelendő a kukacos túrótorta. (mti, bbc)"

Forrás: transindex.ro

huh meg heh meg izé. Persze gondolom csak a beidegződött dolgok a fejemben okozzák de valahogy engem kiráz a hideg :D Pedig Bobby Chinn is mindenféle frinc francot megzabált... Ejsze tudja a fene, azt hiszem mégis lemondok erről a pasiról :))))) túl exotikus ám, meg savanyú a szőlő is ... Na de ha én "mondok le", akkor mingyá más... Na sebaj, jó, hogy tudom, legközelebb ha Zadarra készülök ezt is figyelembe veszem: elkerülni azon éttermet horvátországban,  ahol ilyen csúszómászókat árulnak!

No comments:

Post a Comment