Ma olyan fura napom volt kajálás szempontjából... reggelire megettem egy tálka gabonapelyhet fincsi kecsketejjel. Dél fele megettem egy tányér levest. Majd olyan 3 óra tájt megettem néhány fornettit (amit PrezLee volt kedves megosztani velem, mert igazából neki hoztam jutalomfalatnak :D csak dézsmáltam belőle én is), esti uzsonnára megdézsmáltam egy túró Rudit, majd vacsorára joghurtot nyalogattam.
Szóval főzés oldalról nézve igencsak silány napnak mondható ez a mai. Na holnap talán nekidurálom magamat és készítek valamit. Van csirkehúsom...majd kitalálom mit, de sacc per kb már tudom milyen irányba fogok kísérletezni ... általam "kitalált" olaszosnak becézett fehér szószt de nem sonkával hanem csirkehússal...
Ezzel a "recepttel" az érdekes annyi, hogy igazából ez volt az első olyan étel amit tudatosan nekifogtam és kutyultam, ezt is meg azt is meg na amazt is, keresve egy bizonyos állagot, ízt, amiről tudom, hogy kostoltam valahol, de részletekre nem emlékszem. Valami képzeletbeli ízfoszlányra támaszkodva végül egészen finom, egyszerű és nagyszerű kaját készítettem, aminek tut van "eredeti" változata is, de végül ebben a formában és elkészítési módon a sajátomnak tekintek.
No comments:
Post a Comment