Wednesday, 3 June 2009

Reggelire szendvics

Reggelizni kell, meg reggelizni jó. Hirdetem én, aki hű de rettenetesen sokáig azzal kezdtem a napot, hogy kááááávvvvééééé ciiiiiigiii oszt hagyj békém. Lehetőleg egy ideig amíg ezeket magamba pakoltam, majd valamennyire helyrejöttem. Hát "azok az évek elmúltak már" és most a nap úgy kezdődik, hogy arra ébredek marhára éhes vagyok, már bocsánat a kifejezésért*.

Namármost marhára éhesen vagy sem, a reggelit általában el kell készíteni. Amíg ez megvan kopognak a szemeim össze vissza, meg korog a gyomrom is, úgyhogy kérem értékelni ezen fotókat mert az éhes halóvány és sápadt művészlelkem nagyon megszenvedett értük. Ja pardon. Az éhes gyomrom.

Sakkor következzen a szendvics.


[gallery orderby="post_name"]

Természetesen az egész egyszerű és pillanatok alatt megvan és még semmi extra sincs benne.

Kell hozzá:

  • rozskenyér (olyan száraz akármi) vagy rendes kenyér, de mint már mondtam én olyant nem eszek.

  • feta sajt

  • szalámi

  • paradicsom

  • és uborka

  • majonéz lájt (opcionális)


Elkészítése:

Megkenegetni a kenyeret, rápakolni a felszeletelt szalámit, paradicsomot  uborkát tetszés szerint, meglöttyinteni egy kis majonéz light-al oszt annyi. Ugye  nem kell ehhez sok ész? Bevallom ennek az ételnek a fotózása 3x annyi időt vett igénybe mint az elkészítése.... Ráadásnak még fotóztam Hanoi Tornyait, Uborkafelhőkarcolót vagy másik nevén Kukorica a csúcson-t, és a kolozsvári új  Ion Moina  stadionnak egy tervet készítettem.  Nem adom ám lejjebb!

*nincs is semmi rossz ebben a marhára kifejezésben, de gondoltam így költőibb lesz a mondatom...

1 comment:

  1. Egy gasztroblogger nyugodtan lehet MARHÁRA éhes. Egyen marhát reggelire, oszt elmúlik.

    ReplyDelete