Sunday 31 May 2009

Ez igen!

Egy csomó mindennel a "tarsolyomban" fogok hazatérni :D Rengeteg fényképpel az itt készült kajákkal, a kedvenc torta lapomnak a receptjével, azzal a recepttel készült sütemény (mert bár tortalap, de süteménylapnak is lehet használni) fényképével, fincsi leves, második fotókkal.

"Elkódultam" egy  reptes újságot (kölcsön persze), ami tartalmaz egy rakat receptet amit ki akarok próbálni, meg mindenféle ötleteket is, nagy halom zöldhagymát fogok ismét hazavinni, friss salátát  és képgalériára való hagyma fotót is :D. Nem beszélve, hogy már elő van készítve 2 liter kecsketej a szokásos ásványvizes flakonba. Még tuti kerül egy két falusi finomság.

Azon szórakoztunk egy időben, hogy milyen mázlisták vagyunk amiért nekünk van kecsketej, meg kerti hagyma, meg paradicsom... és egyéb  tényleg hamisítatlan ízű, nem műanyag zöldség, gyümölcs. (nem mindig de néha néha) És lám lám, a nagy uniós szabványozások következtében, szép lassan tényleg "kiváltságosak" leszünk amiért nem a futószalagon gyártott szupermarket zöldséget toljuk magunkba.   A végén seftelni fogok  a mindenféle kerti élelmiszerrel, nagyobb keresete lesz mint az aranynak, csak óvatosan kell "áruljam", nehogy a mátrix rájöjjön...

No comments:

Post a Comment