Thursday 3 June 2010

Joghurt tesztek

Ezen a héten joghurt teszteket végzünk :D A minap vásároltunk Milli literes, olyan téglalap vagy mi a csoda alakú dobozban levő joghurtot. Persze dobozostól vettük meg, nem csak a joghurtot, és bár az íze finom volt, mégis mintha liszt íz is érződött volna benne. Aztán megnéztük az összetevőket és elcsodálkoztunk, hogy minek a joghurtba tejpor... Sajna a dobozt eldobtam, fotó nincs, de nem mondanám, hogy joghurt szempontjából felejthetetlen élmény lenne...

Következő amit kipróbáltunk, a Viam névre keresztelt, kék alapszínű, margarétákkal "megáldott" kisvödrös joghurt volt. Ez sokkal vékonyabb volt mint a Milli, azonban ízre finomabb, joghurtosabb volt. Ja és majdnem 2 lejjel olcsóbb!

A harmadik a "Lechinta" termékek voltak. Ebből kipróbáltuk a joghurtot is, meg a vert tejet is. Meglepő de eddig ez volt a legfinomabb. Az össztevők között meg nem szerepek semmi fura... mármint tejpor meg társai (meg liszt, meg keményítő meg ki tudja mi). Árban a Viam és a Milli között van, a joghurt fél literes flakonban vásárolható, 2 lej, a vert tej literesben és 3,5. A boltot most fedeztük fel főtér fele menet, a kis kínai étterem mellett, szembe a Sooters-el. Van egy a Marasti téren is. Kíváncsi vagyok, hogy a sohpping centerekben van-e.

Na persze következnek még egyéb joghurtok is :D

No comments:

Post a Comment