Sunday 20 June 2010

Amikor a férfi mosogat

Amikor a férfi mosogat pedáns rendben vannak elhelyezve a villák, kanalak és kések. Nekem soha nem jutott volna eszembe minden kést, kanalat és villát szépen külön kis rekeszbe helyezni, hanem szépen ömlesztve vannak az evőeszközök mindhárom rekeszben.

A másik érdekesség, hogy míg én úgy lavírozok a sok edény között, hogy csökkentsem a felgyűlt mennyiséget, egyiket másikat nagy nehezen tolom a csap alá, ő szépen kipakol a kályhára, majd onnan egyenként veszi őket és kényelmesen elmosogatja. Na de semmiképpen nem tud megelőzni az edénytorony építésben. Úgy veszem észre ez leginkább női kiváltság :D Na meg a lebontása is elég sokszor okoz gondot, mert ahogy megmozdít egy "alkotó elemet" rögtön indul a többi is utána.

Másik sajátosság, ami ugyancsak az edénytorony építési nehézségekből származik, hogy a mosogatás felénél jön a kétségbe esett segélykiáltás, hogy jaj, nincs hova tegyem a következőt most mi legyen...

Mosogatás ide vagy oda, abban mindketten megegyeztünk, hogy bár láthatatlanok, rajtunk kívül tuti biztos még laknak egy páran a lakásban, mert képtelenség mennyi edény koszolódol állandóan.

No comments:

Post a Comment