Thursday 27 May 2010

Olcsó?

A minap a Sorában járkáltunk, amikor egy energiaitalra lettünk figyelmesek. Nem egy kimondottan egészséges cucc, az biztos, már csak a címkén leírtak is komoly aggodalomra adhatnak okot, olyannak aki erre ad, de mivel mi nem, hát csak megcsóváltuk a fejünket és "próbáljuk ki" felkiáltással vettünk is egy flakonnal.

Pontosan nem tudom mi a neve, egy kék fél literes akármiben van, megtévesztően hasonlít az íze a Red Bull-hoz, azonban az ára sokkal kisebb. A hatására voltunk kiváncsiak, ugye "közeleg" a következő spanyolországi út, és oda fog kelleni egy kis energia ital a sok sok kilométer levezetéséhez. Tehát jó tudni, mennyire hatásos egy ilyen energia ital....

Az ára 1,99 Lej volt, szóval nem vészes... Vettünk egy flakonnal, majd másnap délután olyan hat óra tájt bedobtuk... 2 ember ugye, fél liter energia ital. Na, a hatás nem maradt el :)) Éjjel háromig filmet néztünk, egyiket a másik után.

A termék ezek szerint JELENLEG (mert ugye nálunk soha nem lehet tudni minek mikor romlik meg a minősége...) megfelelő, jó, ha holnap indulnánk világgá, ilyent vennénk jó sokat.

Tegnap a Cora-t látogattuk meg, és csupa kíváncsiságból szétnéztem a polcokon, hogy mennyi lehet ez az energia ital egy ilyen boltban... Arra számítottam, hogy olcsóbb valamivel, mint a központi fekvésű meg ráadásul non-stop is Sorában... És tévedtem kérem, mert itt 2,19 lej volt egy flakonnal...

Ez mondjuk egy jelentéktelen termék, de vajon mennyi minden olcsóbbnak vélt dolog drágább egy icipicivel ezeken a helyeken?

No comments:

Post a Comment