Na végül félúton leálltam, ugyanis ha ennyi sok mindent pakolok egy szendvicskébe akkor hol lesz itt a nyereség...? De azért bevallom igazán különleges ízkombinációra bukkantam. Kár, hogy ritkán lehet megismételni mert 2 az összetevők közül ingencsak ritka vendég a háznál.
Az egyik a Nasal sajt a másik a Hamon nevű valami füstőlt hús amit egyenesen Spanyolországból hoztak!
Így kezdődött a szendvics készítése:
egy réteg olyan arab kenyér, erre szépen lefektetve két szelet Hamon, majd egy réteg nasal sajt következett
erre réteg sonka :D meg egy másik réteg füstölt sajt és uborka. Mondtam én, hogy túlzásról van szó :D
ez az egész szépen össze lett hajtogatva és beletuszkolva a "szendvicsmékerbe", ahol pár rövidke perc alatt kicsit átforrósodott, megsült finomra.
Csodás izkombináció, annyi reklamálni való, hogy icipicit sós lett. Gondolom a 2 féle sonka a meleg hatására kicsit "kiengedte" magából a sót.
No comments:
Post a Comment