Thursday 2 September 2010

Igen? Nem? Tudja a csoda már!

Murphy törvénye azt mondja: ha valami el tud romolni, akkor az el is fog. A másik meg, hogy semmi sem olyan egyszerű, mint aminek látszik. És sok egyéb Murphy törvény van, érdemes őket jól észbe vésni.

Elköltöztettem a honlapot egy gyorsabb helyre. Nagy reményeket fűztem hozzá, mindenhol csak jót írtak a szolgáltatóról. Aztán valami hihetetlen gyorsasággal derült ki, hogy nem mind arany ami fénylik. Kezdve azzal, hogy rengeteg hiba jelent meg, lapok nem betölthetőek, felesleges most itt részleteznem, mert úgyse érti mindenki ezt, nem is kell, nem lenne munkám ugyebár... Aztán jöttek a további problémák... hogy a honlapom túl sokat fogyaszt. Heh? Mi van? Hogy ? Miért??? Hát kérem kizárólag azért, mert mindenképp meg akartak győzni, hogy vegyek nagyobb csomagot. Na nem, köszönöm nem, vissza az egészet. Visszaköltözött a honlap egy régi "rozsdás" szerverre. Igen ám, de itt nem minden ment jól.

Végül került egy új hely, kissé szagolgatom még a helyet, mint macska a forró kását, hogy kajáról is legyen szó a bejegyzésben, de eddig úgy tűnik minden rendben. Persze miután megégeti magát az ember, már senkinek sem hisz. Egyelőre minden (azt hiszem..) működik és minden jól megy. De hogy tényleg, abban már nem vagyok biztos.

No comments:

Post a Comment