Második alkalommal, vagyis ma megint elkészítettem, most már az én nagy jénai tálamba, mert időközben elhoztam, és a lemezt is betettem. Az eredmény majdnem ugyanaz... Valamivel persze jobb lett, de nem az igazi. Lehet lassúbb tűz kéne neki, de gyanítom, hogy egy másik sütő lenne az igazi megoldás :D
Addig fogom próbálni míg sikerül :D
Hozzávalók:
1 liter tej
20 dkg liszt
10 dkg cukor
3 db tojás
1 csomag vaníliás cukor
só
"Az összes hozzávalóból sima , csomómentes palacsinta tésztát keverünk . Kivajazott 25x25 centis tepsibe öntjük . 250 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjük . Akkor jó , ha a teteje aranybarnává válik ."
És persze most látom: KIVAJAZOTT... hú hát biztos ezért égett oda olyan nagyon! Hiszen én nem vajaztam ki egyik esetben sem az edényt. :D
Nos nyilvánvaló, hogy hamarosan megint tejlepény lesz minálunk :D Szerencsére lelkes fogyasztótáborral rendelkezek :D
No comments:
Post a Comment