Na most jól is jött, mert csak megszórtam ezzel, egy kis piros paprikát is adtam hozzá. majd továbbra is fedő alatt hagytam sülni-főni. Mind gondolkoztam, hogy így túl hagyományos és standard lesz, ezért gyorsan megpucoltam egy narancsot, cikkekre szedtem és bepakoltam a hús mellé. Hmm már kezdett sokkal jobb lenni... de még mindig nem az igazi... megszórtam egy adag petrezselyemmel. Úgysem árt, na meg szép zöldes lesz tőle a kaja alapon. Ezzel se voltam teljesen elégedett. Egy adag tejfölt is bele kanalaztam, majd mikor puha lett a hús, 2 kiskanál lisztet egy nagyon kevés vízzel összekevertem, azzal bevastagítottam az egészet.
Krumplipürével (igen olyan igazival, valódi krumpliból készült krumplipürével) tálaltam. :D Mert az ám, kérem krumpliból is lehet készíteni krumplipürét nem csak tasakból!
Valahogy így nézett ki... a kép messze nem adja el magát, de nagyon finom volt :D

No comments:
Post a Comment