Puliszkával persze, mert úgy menő. Valahol olvastam a receptről, de hogy így vagy másképp volt elkészítve és csak a neve cseng ismerősen, ezt már nem tudom megmondani. Lényeg az, hogy vettem 4 nagy egészséges hagymát, felvágtam "a la Julien" , kevés olajon megdinszteltem, majd rátettem az apróra vágott húst. Azt is hagytam az olajos hagymával míg a húsok megfehéredtek, majd megszórtam jól borsóval, kevés sóval és felöntöttem vízzel. Egészen addig hagytam míg lefőtt félig a leve, a hús megpuhult a hagyma meg "eltűnt", egy fél kanálnyi lisztet még szórtam bele enyhén megvastagítani és puliszkával tálaltam.
Nagyon finom volt, vacsorára elfogyott az egész amit főztem.
... gondolom, nem borsóval, hanem borssal szórtad meg bőségesen.
ReplyDeleteigen igen, azzal a fekete porral :D
ReplyDelete